Κούγιας: «Όσο είμαι εγώ στην ΑΕΛ δεν θα πέσει ποτέ»

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική δήλωση αναφέρθηκε στην επέτειο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΛ ενώ έδωσε υπόσχεση πως θα επαναφέρει τους βυσσινί στις κορυφαίες ομάδες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως δεν αποχωρεί από τον σύλλογο. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Για τη σημερινή επέτειο από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την 1η Μαίου του 1988 θέλω να κάνω μία δωρική δήλωση:

  1. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλους προπονητές και την οικογένεια Καντώνια που εγγυήθηκε τη δημιουργία αυτής της θρυλικής ομάδος, που εκείνη την ημέρα έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  2. Θέλω να δηλώσω ευλογημένος που η επαγγελματική μου διαδρομή επί 45 χρόνια μου επέτρεψε να έχω τις οικονομικές δυνατότητες να είμαι ο εγγυητής για τη συνέχιση της ΑΕΛικής ιδέας.
  3. Θέλω να υποσχεθώ ότι όσα χρόνια θα είμαι στο τιμόνι της μεγάλης ομάδος μας αυτή ουδέποτε θα υποβιβαστεί, ουδέποτε θα πτωχεύσει και κάθε χρόνο θα προοδεύει αγωνιστικά, οργανωτικά, διοικητικά ώστε να είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι μια μόνιμη θέση στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους.
To Top