ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούης: «Δεν αντέχουν τον Άρη ψηλά! Όλοι δίπλα στον πρόεδρο και την ομάδα»

Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε η μεγάλη δόξα του Άρη, Ντίνος Κούης, και μίλησε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με στόχο να πλήξουν Καρυπίδη και ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πόλεμο που δέχεται ο Άρης:

Όλο αυτό που γίνεται οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν τον Άρη ψηλά. Έχουν βάλει στόχο η ΕΠΟ με την διαιτησία τον Άρη, όλα είναι εναντίων του Άρη, απειλούν ακόμη και την οικογένεια του προέδρου.

Βλέπουν ότι ο Άρης με μικρότερο μπάτζετ από αυτούς είναι ψηλότερα και δεν το αντέχουν.

Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει όλους, να είμαστε δίπλα στον πρόεδρο σε ότι χρειαστεί. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν:

Τώρα που θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ ας μπει ένα άτομο που θα είναι αποδεκτό από όλες τις ομάδες. Όχι ένα άτομο που υποστηρίζουν απλά οι τέσσερις ομάδες.

Παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο και δεν βάζουν έναν διαιτητή ξένο.

Είναι λογικό να δέχεται απειλές ο Κλάτενμπεργκ, πλέον φαίνεται ότι απλά κάνει ότι του λένε. Ζούμε σε μία χώρα που δεν θέλουν την δικαιοσύνη. Θέλουν να παίρνουν πρωταθλήματα και κύπελλα με το έτσι θέλω.

Για την μάχη της δεύτερης θέσης:

Θα ήταν σημαντικό να είχαμε πάρει μία διαφορά ενόψει των πλέι-οφ. Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης δεν το παίζει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Σε κάποια παιχνίδια όπως η Λαμία και τα Γιάννενα δεν κερδίσαμε λόγω του αγωνιστικού χώρου. Και βλέπουμε ότι οι άλλες ομάδες… μετακινούν τα Γιάννενα. Στον Άρη δεν τους ενδιαφέρει.

Aλλά πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα μικρά ματς. Δεν το κάναμε και παλιά. Κερδίζαμε τον Ολυμπιακό και λέγαμε «έλα μωρέ, τώρα τα Γιάννενα δεν θα κερδίσουμε».

Ενώ τέλος ανέφερε:

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ο πρόεδρος δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Στην κυβέρνηση να πω ότι δεν πρέπει να εξαγριώσουν τον κόσμο του Άρη, γιατί μετά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..

To Top