Κούης: “Είμαι αισιόδοξος, δεν ανησυχώ. Άνοδος και εκκαθάριση οι δύο στόχοι”

Ο Ντίνος Κούης μίλησε για τον νέο του ρόλο στον φετινό Άρη, τις δυσκολίες που συνάντησε το καλοκαίρι, αλλά και την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Άρη για την οποία δηλώνει αισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το νέο του ρόλο στον Άρη: “Moυ ζητήθηκε να βοηθήσω και δέχτηκα. Αυτό είχε γίνει και το καλοκαίρι. Κάθισα περίπου 1,5 μήνα εκείνη την εποχή αλλά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τότε, ενώ τώρα πάνε προς το καλύτερο τα πράγματα”.

Για τα όσα είπε στους παίκτες του Άρη: “Τους είπα ότι υπάρχει εμπιστοσύνη απ΄όλους μας. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά ο καλός ποδοσφαιριστής το δείχνει μέσα στο γήπεδο”.

Για τις δηλώσεις Ντομπρασίνοβιτς ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Άρη: “Δεν νομίζω να ισχύει. Υπάρχουν και νέοι και έμπειροι οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, θα γίνει η προσπάθεια και θα το δείξουν στο τέλος”.

Για τον φετινό στόχο: “Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα και να γίνει η εκκαθάριση. Αυτά είναι τα δύο βασικά”.

Για την παρουσία του αυτή την περίοδο στην ομάδα:“Ενημερώνομαι αυτή τη στιγμή για την ομάδα. Άρης είναι δεν είναι μία απλή ομάδα, είχε κάποια προβλήματα, πλέον μπήκαν όλα σε μία σειρά, δεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό ενώ παλαιότερα υπήρχαν πολλά προβλήματα. Αυτό δίνει την δυνατότητα με ηρεμία να γίνει κάτι καλό”.

Για τα προβλήματα του καλοκαιριού: “Το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Τον Ιανουάριο ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αν δεν ήταν Άρης δεν θα ερχόταν. Υπήρχαν προβλήματα τότε που τώρα δεν υπάρχουν. Το θέμα σε μία ομάδα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και χημεία. ήρθαν 7-8 άτομα που πλέον είναι βασικοί. Όποια ομάδα έρχεται τα δίνει όλα, όπως εμείς όταν πηγαίναμε στο εξωτερικό. Επίσης, σε ορισμένα παιχνίδια παρ΄όλο που είναι Άρης υπήρχε και μία διαιτησία που δνε ήταν καλή.Εμείς θέλουμε μία διαιτησία που ότι βλέπει μέσα στο γήπεδο να το σφυρίζει”.

Για το αν είναι αναστρέψιμη η τωρινή κατάσταση: “Είμαι αισιόδοξος, δεν ανησυχώ.Η κατάσταση τώρα θέλει μία μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Οι παίκτες παίζουν μπάλα.”

Για το ποιος είναι ο ρόλος του στον τωρινό Άρη: “Δεν είναι τόσο πολύ ο τίτλος. ήρθα να βοηθήσω. Μιλήσαμε με τον κ. Κάλας, είδαμε τα σχέδια του και αποφασίσαμε να έρθουμε κοντά στον Άρη”.

To Top