ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούης: “Η Φούτμπολ λιγκ κρύβει παγίδες, αλλά ο Άρης θα βγει πρώτος”

Ο Ντίνος Κούης μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα τον Άρη και το πώς βλέπει τη φετινή προσπάθεια των «κίτρινων».

 

«Η ομάδα, φέτος, φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί σε σωστές βάσεις. Εγιναν οι κατάλληλες επιλογές  με τη μορφή επένδυσης και για τα επόμενα χρόνια. Ο Αρης έκανε την αρχή δημιουργώντας δυνατό ρόστερ με νέους, αλλά και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τη βάση, για να χτιστεί κάτι ακόμα πιο δυνατό. Δε χρειάζεται να αλλάζουν πολλά πρόσωπα κάθε καλοκαίρι», ήταν το πρώτο σχόλιο του βετεράνου άσου στην εφημερίδα Metrosport.

«Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε πρώτοι κι αυτό ελπίζω να γίνει και όσο γρηγορότερα γίνεται. Η Football League δεν είναι εύκολη κατηγορία και πρέπει όλοι να είναι προσγειωμένοι. Το Πρωτάθλημα κρύβει παγίδες, αλλά δεν το συζητώ ότι με τον προπονητή και το υλικό που έχει ο Αρης, θα βγει πρώτος», συμπληρώνει.

Ο Ντίνος Κούης εκθείασε και την ποιότητα του ρόστερ, σχολιάζοντας: «Το ρόστερ και όχι η φανέλα ή το όνομα της ομάδας, δίνουν τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Ανυπομονώ και ως παλιός ποδοσφαιριστής και ως φίλαθλος να δω την ομάδα να αγωνίζεται, να κερδίζει και να προσφέρει θέαμα που έχει λείψει στον κόσμο. Οι προσθήκες του καλοκαιριού δίνουν το δικαίωμα να θεωρούμε ότι ο Αρης θα πρωταγωνιστήσει. Είναι θέμα του Νίκου Αναστόπουλου πώς θα βρει τον τρόπο να τους… χωρέσει στην ενδεκάδα. Προσωπικά, νιώθω ικανοποίηση βλέποντας το υλικό. Οφείλουν και οι ίδιοι να δείξουν την αξία τους».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές ότι οι βετεράνοι και όλος ο κόσμος είμαστε κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι νιώθουν ότι κάτι καλό γίνεται και θα επιστρέψουν στο γήπεδο, παρά την οικονομικά αρνητική συγκυρία της χώρας».

To Top