Κούης: “Κουράστηκε ο Γιαννιώτας με έναν χρόνο που έπαιξε στον Άρη; Τι να πω…”

Ο Ντίνος Κούης, εμβληματική μορφή του ποδοσφαιρικού Άρη έθεσε εαυτό στην διάθεση του Δημήτρη Ηλιάδη εφόσον του ζητηθεί να αναλάβει κάποιο πόστο, ενώ αναρωτήθηκε πόσο… γρήγορα κουράστηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Κούη έγιναν στον “Αρένα”: “Κι αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Άρη. Από την ώρα που δεν υπάρχει επενδυτής ο οποίος θα βάλει χρήματα και θα καλύψει οικονομικές τρύπες του παρελθόντος, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός ο οποίος θα λειτουργήσει 1-2 χρόνια και έπειτα θα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα. Να χτίσουμε βήμα-βήμα μια καινούρια ομάδα. Βεβαίως και είναι προτέρημα για τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος , καθώς θα έχουν μια εικόνα της μεγάλης κατηγορίας, θα έχουν παραστάσεις που θα τις βοηθήσουν για την επόμενη σεζόν”.

Για την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου ως προπονητή: “Τον Χατζηνικολάου τον γνωρίζω από τότε που ήμασταν συμπαίκτες. Έχει κάνει δουλειά σε ομάδες της Football League και της Super League. Εγώ του εύχομαι να κάνει όσο καλύτερη δουλειά μπορεί και να πετύχει στον Άρη”.

Για τη μη ύπαρξη συνέπειας ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις: “Παλιότερα, έβγαιναν τα έξοδα της ομάδας μόνο από τα εισιτήρια του αγώνα. Τώρα, δεν υπάρχει αυτό και δεν υπάρχει συνέπεια. Αν δεν υπάρχει συνέπεια, δεν μπορεί να δουλέψει ο καθένας”.

Για τη φυγή του Γιάννη Γιαννιώτα: “Κουράστηκε με ένα χρόνο που έπαιξε στον Άρη; Τι να πω. Τον καταλαβαίνω εν μέρει αλλά νομίζω πως δεν είναι έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό”.

Για το αν συνομίλησε με τον Δημήτρη Ηλιάδη και εάν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κάποιο πόστο στον Άρη: “Δε σας κρύβω ότι μίλησα και με τον κ. Ηλιάδη. Εγώ διαπίστωσα πως έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει και να προσφέρει στον Άρη διοικητικά. Εάν με καλέσει ο κ. Ηλιάδης και μου ζητήσει να αναλάβω κάποιο πόστο, εγώ είμαι εδώ και διατεθειμένος να βοηθήσω”.

 

To Top