Κούης: «Μιλάω με τη διοίκηση του Άρη»

Ο Ντίνος Κούης επιβεβαίωσε τα όσα λέγονται περί επικείμενης δραστηριοποίησής του στον Άρη χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.

Η κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται ο Άρης, με πολλά «μέτωπα» ανοικτά, με τα οικονομικά προβλήματα να τον… πνίγουν και αβέβαιο ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, καθιστά απαραίτητη την παρουσία όλων όσων έχουν προσφέρει στην ομάδα και μπορούν με το κύρος και την προσωπικότητά τους να συμβάλλον για κάτι καλύτερο.

Συνεπώς, μια από τις κινήσεις που ενδείκνυται να γίνουν είναι η δραστηριοποίηση ανθρώπων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Άρη, όπως ο Ντίνος Κούης. Όπως αναφέρεται έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τον παλαίμαχο άσο που αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Μάλιστα, τις επαφές του με τη διοίκηση φρόντισε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι περισσότερο. «Ναι, μιλάω με τα παιδιά της διοίκησης, θα δούμε, δεν υπάρχει το οριστικό, ίσως από βδομάδα έχουμε νεότερα» ήταν η λακωνική δήλωσή του στην εφημερίδα «Goal».

To Top