Κούης-Μπαλλής: “Ενωμένοι όλοι για την επανάσταση”!

Ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης κι ενότητας, προκειμένου ο Άρης να έχει ένα πιο ευοίωνο μέλλον και να βγει από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει, έδωσαν οι βετεράνοι της ομάδας, που βρέθηκαν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ των κίτρινων προκειμένου να προωθηθούν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις τους:

Ντίνος Κούης: «Δεν περισσεύει κανείς. Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη για το καλό του συλλόγου. Όλοι ενωμένοι για να έρθουν καλύτερες μέρες στο σύλλογο».

Ντίνος Μπαλλής:: «Αυτός ο προδομένος λαός σε εποχές δύσκολες, μνημονίου, βάζει πλάτη για να σώσει την ομάδα Άρης, που θα βγει απο το αδιέξοδο μόνο αν γίνει μια επανάσταση! Αλλιώς η ομάδα δεν σώζεται. Πρέπει όλος ο κοσμος να συστρατευθεί. Μακαρι να λειτουργήσει ο ενιαίος Άρης. Πρέπει όλος ο κόσμος ενωμένος να βοηθήσει».

Κώστας Δράμπης: «Όλοι μαζί μπορούμε, στα δυσκολα χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Πρέπει να είμαστε κοντά όσο κι αν πονάει η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Εδώ μεγαλώσαμε και πρέπει να στηρίξουμε. Δεν μπορούμε να «ακουμπήσουμε» νομικούς και οικονομικούς τομείς, όμως θα δώσουμε οτι παραπανω μπορούμε, όπου μας ζητηθεί».

Γιάννης Βένος: «Tο θέμα ειναι να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια στα διαρκείας. H oμάδα έχει την βοήθεια μας σε μια δύσκολη περίοδο. Πρέπει να ακουμπήσει ο ένας πάνω στον άλλο. Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί έχουμε ελπίδα».

To Top