Κούης: “Νέα αρχή, με άτομα φερέγγυα! Ο Άρης χρειάζεται χρήματα, όχι να πλακώσουν οι μάνατζερ”!

H μεγάλη δόξα του Αρη, Ντίνος Κούης έκανε νέες δηλώσεις, λίγες μέρες μετά τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου και ενόψει της δύσκολης συνέχεια που υπάρχει από δω και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Αγγελιοφόρο”:

Σαν επιτροπή, μείνατε ικανοποιημένοι από την εκδήλωση του Αλεξανδρείου και την παρουσία του κόσμου;
Για το διάστημα που «τρέξαμε, ήμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν σίγουροι πως ο κόσμος θα δώσει το «παρών», αφού όλα τα χρόνια ακολουθεί την ομάδα».

Πάντως, πολλοί ήταν απαισιόδοξοι για την παρουσία του κόσμου, λόγω και των καταστάσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα
Μπορεί να το έλεγαν, αλλά επειδή εγώ έχω ζήσει πολλές στιγμές του Αρη, ήμουν αισιόδοξος πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Αυτή η εκδήλωση ήταν ένα μήνυμα ενότητας, γιατί έχουν γίνει πολλά στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγαίνοντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πιστεύετε πως θα βρει τον δρόμο του άμεσα;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι να γίνει μία νέα αρχή όπου όλοι οι Αρειανοί πρέπει να πάρουμε μία απόφαση για το τι πρέπει να γίνει σε αυτή την ομάδα. Να υπάρξει επιτέλους σχεδιασμός και άτομα φερέγγυα, τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Εσείς σαν βετεράνοι, έχετε προχωρήσει σε κάποια κίνηση;
Εμείς σαν βετεράνοι έχουμε μία υπερηφάνεια. Δεν γίνεται να πιάσουμε κάποιον και να του πούμε να έρθει να στην ομάδα. Δεν είναι ο ρόλος μας αυτός. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Οι βετεράνοι μπορούν να αξιοποιηθούν και σαν σύμβουλοι.

Η προοπτική του Αλέξη Κούγια πως σας φαίνεται;
Τον ξέρω σαν νομικό. Αν μου πει ότι θα αναλάβει τα νομικά της ομάδας, δεν θα ήμουν αρνητικός. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι εγώ αρμόδιος. Δεν ξέρω πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Και μόνο όμως που προσφέρεται, σημαίνει κάτι…
Έχει δηλώσει πάντως πως βρίσκεται σε συζητήσεις με μέλη της οικογένειας του Αρη, όπως τον Ντίμη Παπαϊωάννου.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όποιος έρθει, να βοηθήσει την ομάδα. Γνωρίζω τον Ντίμη, όπως και τον Ηλία Πόππη από τότε που έπαιζα. Μόνο η αγάπη που έχουν για την ομάδα, φτάνει.

Τελικά ο Αρης χρειάζεται διαχειριστές ή επενδυτές;
Θέλει λεφτά. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν γίνεται ομάδα χωρίς λεφτά. Το θέμα είναι όμως μιας και γίνεται μία καινούργια αρχή, τα άτομα που θα αναλάβουν, να κάνουν έναν καλό σχεδιασμό. Όχι να πλακώσουν οι μάνατζερ με 10-15 παίκτες κάθε χρόνο. Στον Νομό Θεσσαλονίκης υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που με προπονήσεις μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Η δική σας ευχή για τον νέο αιώνα ζωής που έχει μπροστά του ο Αρης, ποια είναι;
Πρώτον να φύγουν τα άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ο Αρης έχει δώσει πολλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Τα παλιά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω, να κάνουμε μία νέα αρχή και να μάθουμε από τα λάθη μας.

To Top