ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούης: «Να μείνει ο Μάντζιος, μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα του χρόνου ο Άρης»

H παλιά δόξα του Άρη, ο Ντίνος Κούης, μίλησε για την πορεία της ομάδας, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για τα τελευταία παιχνίδια του Άρη ανέφερε:

Όλες οι ομάδες περνάνε μία κάμψη. Δεν κάναν καλή προετοιμασία και αυτό βγαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Η δικιά μου η χαρά όμως είναι ότι όλοι θεωρούν τον Άρη την καλύτερη ομάδα μαζί με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για το τι φταίει για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Άρη:

Σίγουρα είναι η κούραση, είναι η ψυχολογία. Όταν η ομάδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό νόμιζε ότι τέλειωσαν όλα. Δεν γίνεται να το πιστεύεις αυτό, πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να δίνεις το 100%. Τώρα ο Άρης περνάει μία κρίση, έχει και κάποιους σημαντικούς παίκτες να είναι ντεφορμέ. Για αυτό ο Άρης δεν μπορεί να αποδώσει το τελευταίο διάστημα το καλό ποδόσφαιρο. Η Ευρώπη θεωρώ ότι έχει εξασφαλιστεί, μπορεί να πάρει αποτελέσματα και εντός και εκτός.

Για την απουσία του κόσμου:

Η ομάδα μέχρι στιγμής έπαιζε τουλάχιστον ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλά, τώρα κάνει κάτι εικοσάλεπτα και δεκαπεντάλεπτα καλά. Ο Άρης έχει ένα έξτρα μειονέκτημα ότι δεν έχει τον κόσμο δίπλα του, ένας λόγος που δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποια κρίσιμα παιχνίδια είναι και αυτός. Ο Άρης έκανε την κοιλιά με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Άρης είναι πολύ πιο ανεβασμένος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αλλά δεν κέρδισε τα παιχνίδια εκείνα. Αν είχε ακόμη έξι βαθμούς θα είχε καθαρίσει από τώρα.

Για το αν μπαίνει θετικό πρόσημο στην χρονιά:

Η ομάδα κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μακάρι να παρουσιαστεί με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη χρονιά. Το θέμα ήταν ότι Μάντζιος βρήκε την ομάδα και την έφτασε εδώ που την έφτασε, δεν την έκανε εκείνος. Ο Μάντζιος πρέπει να παραμείνει, αν συμβεί αυτό και κάνει ο ίδιος την προετοιμασία και πάρει τους παίκτες που θέλει γιατί να μην πάει καλύτερα, γιατί να μην πάει για πρώτος; Ακόμη και φέτος ο Άρης αν δεν έχανε αυτά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και το ματς με τον ΠΑΟΚ μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και φέτος το πρωτάθλημα.

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Άρης:

Ο Άρης πρέπει να χτυπάει κάθε παιχνίδι, να προετοιμάζεται για κάθε αντίπαλο. Στο πίσω μέρος του μυαλού του πρέπει να έχει τον συνολικό στόχο που είναι το κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Για την διαιτησία:

Αυτό είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα, και εμείς το 80′ είχαμε μεγάλα προβλήματα με την διαιτησία. Αλλά η διοίκηση βοηθάει την ομάδα.

Για τις εργασίες που αναμένεται να γίνουν στα προπονητικά κέντρα:

Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει πριν χρόνια. Δεν γίνεται οι ομάδες της Super League να μην έχουν βοηθητικά γήπεδα και προπονητήρια. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, έτσι θα δοθεί άλλη ώθηση στην ομάδα.

Για τα social media:

Διαβάζω σχόλια που δεν πρέπει να λέγονται. Από την στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής φοράει την φανέλα του Άρη θα πρέπει να έχει την υποστήριξε από τον κόσμο. Θα γίνουν λάθη και από ποδοσφαιριστές μας.

To Top