ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούης: «Ο Άρης έχει παίκτες Σούπερ λίγκας – Ελάτε στο γήπεδο για τον Νίκο»

O Ντίνος Κούης μίλησε για τον φετινό Άρη και για το παιχνίδι των παλαίμαχων των κιτρίνων με τους αντίστοιχους της ΑΕΛ για την ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Ο Αρης έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και θεωρώ πως δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Θεωρώ όμως αν κάνει ακόμα δύο-τρεις νίκες θα πρέπει να προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά που θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη. Ο Άρης έχει παίκτες Σούπερ Λιγκ και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά αφού ακόμα και στην κακή μέρα της ομάδας, με μια ατομική ενέργεια μπορεί να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

Για το ότι ο Άρης δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο: «Ο Άρης δε θα μπορούσε τώρα να παίξει καλό ποδόσφαιρο αφού η ομάδα δημιουργήθηκε σε μια στιγμή. Δεν έγινε προετοιμασία, δεν έγιναν φιλικά. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι ακόμα ομάδα. Στη συνέχεια, ο προπονητής θα κοιτάξει ποιοι μπορούν να προσφέρουν και του χρόνου, ώστε ο Άρης να εστιάσει στη νέα σεζόν. Σημασία έχει τώρα να κερδίζει η ομάδα και μετά θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει επαφή με τον Καρυπίδη: «Μιλήσαμε μια φορά, θεωρώ ότι είναι ένας πανέξυπνος επενδυτής, μου είπε ότι έχει βλέψεις για τον Άρη, ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και ότι θα κάνει όσα έχει υποσχεθεί. Θ α βρεθούμε και από κοντά και θα πούμε πολλά περισσότερα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Θυμηθήκαμε λίγο τα παλιά και δώσαμε ραντεβού να τα πούμε καλύτερα»

Για το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι για τον Νίκο Κυζερίδη: «Ένα ημίχρονο θα το παίξω. Το κυριότερο είναι ότι εμείς οι παλαίμαχοι, όχι μόνο του Άρη αλλά και όλων των ομάδων, είμαστε κοντά σε όποιον χρειάζεται βοήθεια και μάλιστα ο Νίκος Κυζερίδης έχει προσφέρει εκτός από τον Άρη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, το εισιτήριο είναι 5 ευρώ, δεν είναι μεγάλο ποσό»

To Top