Κούης: “Πρέπει να ενωθούμε όλοι και να πάμε μπροστά”

Λάθη έχουν κάνει όλοι, αλλά τώρα προέχει η ενότητα. Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει προς πάσα κατεύθυνση μέσα στην οικογένεια του Άρη ο Ντίνος Κούης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον Άρη και την προσπάθεια που έγινε φέτος, αλλά και για το μέλλον είπε πως “ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι όλη τη χρονιά αυτά τα παιδιά που ήταν στην ομάδα προσπάθησαν, αυτές ήταν οι δυνατότητές τους και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια που παίξανε καλό ποδόσφαιρο. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση με την ΑΕΚ, πρέπει ο Άρης να πάει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη. Τη νέα χρονιά πρέπει να αλλάξουν πολλά και όσοι είναι κοντά στην ομάδα να τη βοηθήσουν. Πρέπει να υπάρχει ενότητα από όλους τους φορείς για να πάει η ομάδα μπροστά. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε το παρελθόν, ότι έγιναν λάθη το ξέρουμε όλοι. Πρέπει όμως να κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν. Υπήρξαν άτομα που κάνανε λάθη, όλοι μέσα στον σύλλογο έχουμε κάνει λάθη. Πρέπει όμως να τα αφήσουμε στην άκρη, να ενωθούμε όλοι μαζί και να πάμε μπροστά”.

Για το ότι τον πλησίασαν να βρεθεί κοντά στο σύλλογο και να βοηθήσει, σχολίασε πως “δεν έχω τον ανάλογο χρόνο γιατί έχω δημιουργήσει μια σχολή ποδοσφαίρου και πρέπει να είμαι κοντά στα παιδιά. Ένα είναι αυτό και το άλλο είναι ότι δε θεωρώ σωστό να πάω εγώ και να διοικήσω τον Άρη. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει από διοίκηση, εγώ ξέρω από ποδόσφαιρο. Το να βρίσκω ταλέντα και να τα προτείνω είμαι σύμφωνος, γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά. Δεν είμαι άνθρωπος της διοίκησης, μπορώ όμως να βοηθήσω στον αγωνιστικό τομέα. Θέλω να κάνω αυτό που μπορώ, γιατί αλλιώς μπορεί να κάνω κι εγώ λάθη καθώς, δεν το γνωρίζω το αντικείμενο”.

Για τη περίπτωση του επενδυτή είπε: “Ο κόσμος του Άρη έχει περάσει πολλά και δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να βρεθεί ένα άτομο, να έρθει εδώ, να τον αγκαλιάσουμε και να πάει την ομάδα μπροστά. Να έχει δίπλα του σωστούς ανθρώπους”.

To Top