Κούης στο PRESSARIS: «Αυτό που με καίει είναι ο Άρης! Yπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν, χωρίς αυτούς που έκαναν κακό στον σύλλογο»

Ο Ντίνος Κούης μίλησε στο PRESSARIS, εκφράζοντας δίχως δεύτερη σκέψη πως πρώτο μέλημα του είναι ο Άρης! Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για την “επόμενη μέρα”!

Του Νίκου Οικονόμου

«Αυτό που με καίει από την αρχή είναι ο Άρης και το μέλλον του! Η τοπική αυτοδιοίκηση διαφέρει από τον ευρύτερο κύκλο της πολιτικής. Τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα και μέσα σε αυτά που έχω στο μυαλό είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τον Άρη», ήταν το πρώτο σχόλιο της «σημαίας» του Άρη.

Για την επόμενη μέρα του συλλόγου είπε: “Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Με αυτά που γίνονται όμως, όχι απλά δεν πλησιάζουν, αλλά θέλουν να φύγουν ακόμη πιο μακριά. Όλοι αυτοί να μπουν μπροστά και να ενωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε τον Άρη. Όλοι ξέρουμε ποιοι έκαναν κακό. Αυτούς δεν τους θέλουμε…”.

 Σε ερώτηση σχετικά με την προθυμία του υποψήφιου περιφερειάρχη, Αποστόλη Τζιτζικώστα, να αποτελέσει μοχλός πίεσης προς την πολιτεία για τα θέματα του Άρη ο παλαίμαχος άσος τόνισε: « Ο κ. Τζιτζικώστας σαν άνθρωπος του χώρου δεν μπορεί και δεν πρέπει να φανερώνει την φίλαθλη προτίμηση του σε κάποια ομάδα. Οφείλει και το γνωρίζω προσωπικά ότι θα το κάνει αν του ζητηθεί να βοηθήσει τον συλλογο. Γνωρίζω τον χαρακτήρα του και μπορώ να διαβεβαιώσω πως αν του ζητηθεί θα κάνει το παν για τον Άρη. Θα πράξει για το καλό της κοινωνίας μέσα στην οποία τεράστιο ρόλο διαδραματίζει με την ύπαρξη του και ο σύλλογος του Άρη».

 

Για την εκδήλωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ο Ντίνος Κούης ως μέλος της επιτροπής διοργάνωσης της γιορτής αυτής έδωσε το δικό του στίγμα για την 25η Μαρτίου: «Από την αρχή που συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε για την εκδήλωση αυτή δεν σας κρύβω πως ήμασταν όλοι πολύ προβληματισμένοι. Θέλαμε από την αρχή όλα τα τμήματα του συλλόγου να δώσουν βροντερό παρών παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα γνωρίζαμε κι εμείς από πρώτο χέρι. Ωστόσο φαίνεται πως την Τρίτη (25/3) θα λάβει δράση μία εκδήλωση αντάξιας της ιστορίας του Άρη. Μία εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και στις καρδιές όλων. Σκοπός μας από την αρχή είναι μέσα από την εκδήλωση να αποπνέει η ιδέα του ενιαίου Άρη. Να δοθεί ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως αυτός ο σύλλογος πρέπει και θα έχει μέλλον».

 

 

To Top