Κούης: “Υπάρχει φόβος στον Άρη – Υπάρχει διάθεση να βοηθήσω, αλλά…”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης μίλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και τόνισε πως υπάρχει φόβος και αναξιοπιστία προς την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντίνος Κούης στον “Αρένα”:

Για τις τελευταίες εξελίξεις του Άρη: “Θεωρώ πως άρχισε η ομάδα από εκεί που έπρεπε να αρχίσει πιο μπροστά αλλά… κάλιο αργά παρά ποτέ. Έχει έναν προπονητή που θα μπορεί στην συνέχεια να κάνει τον σχεδιασμό. Προσπαθεί η ομάδα να μείνει στην Β  Εθνική παρά τα χρέη, γίνεται προσπάθεια από τη παρούσα διοίκηση και ελπίζω να πετύχει.

Ο Καλαϊτζίδης θα κάνει τον προγραμματισμό του, έχω ακούσει καλά λόγια και εύχομαι να δώσει ότι καλύτερο στην ομάδα. Χωρίς επενδυτή τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από ότι είχα μιλήσει παλαιότερα με τον κ. Στεφανίδη έχει κάνει μια προσπάθεια, έχει προχωρήσει αρκετά και περιμένει τώρα τα αποτελέσματα.

Τώρα που θα γίνει η Γ.Σ των μετόχων θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η διοίκηση του Άρη. Το πιο σημαντικό όμως είναι να υπάρχουν κάποια χρήματα ώστε να μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Να σου κάνει ένας παίκτης προσφυγή για μικροποσό δεν είναι τιμητικό. Ο στόχος είναι να βρεθούν χρήματα και από ότι γνωρίζω κάνει μια προσπάθεια ο κ. Στεφανίδης”.

Για το αν θα συμμετέχει στον Άρη:“Από την στιγμή που έχει έρθει ο προπονητής αυτός θα καθορίσει το τεχνικό τιμ. Είχα μιλήσει παλαιότερα με τον Άρη, είχα πει κάποια πράγματα στον κ. Στεφανίδη και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Υπάρχει μια διάθεση από εμένα να βοηθήσω αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι προϋποθέσεις. Να υπάρχουν οι άνθρωποι που θα λειτουργήσουν σωστά.

Όταν κάνουμε μια συμφωνία πρέπει να την τηρούμε. Ο Άρης έχει γίνει αναξιόπιστος και πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να λέμε θα πάρεις αυτά τα λεφτά και να περιμένει κάποιος άνθρωπος τρία χρόνια. Μιλάω για μικρά αλλά και μεγάλα ποσά”.

Για την προσφυγή του Σταυρόπουλου:“Ένας ποδοσφαιριστής όταν είναι νεαρός σε ηλικία και κάνει προσφυγή για ένα τέτοιο ποσό δεν έχει και φιλοδοξίες. Βέβαια, δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν μπορώ να μιλήσω. Γενικά ένας παίκτης που δεν έχει παίξει μπάλα είναι υποτιμητικό για την ομάδα να κάνει προσφυγή. Ένας ποδοσφαιριστής στον Άρη πρέπει να έχει φιλοδοξίες.

Δεν γίνεται η ομάδα με 10.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι να έχει κάνει μια νίκη στο γήπεδο. Ότι και να πούνε είναι αδικαιολόγητοι. Δεν λέω να κάνουν 10 νίκες αλλά ας κάνουν πέντε. Φοράνε την φανέλα του Άρη. Δέχομαι πως δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις αλλά σε 17 αναμετρήσεις στο γήπεδο δεν γίνεται να είσαι μια φορά νικητής. Εμείς να παίζαμε τώρα θα κάναμε παραπάνω νίκες

. Είμαι λίγο απογοητευμένος από ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω. Υπήρχε το ταλέντο και δεν ξέρω τι επικρατούσε. Εμάς υπήρχαν στιγμές που δεν μας πλήρωναν όμως στο γήπεδο τα ξεχνούσαμε όλα και παίζαμε μπάλα. Δεν το είδα αυτό σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να ην υπάρχουν αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Όταν κάνεις μια συμφωνία, πρέπει να είσαι σωστός, τελείωσε”.

Για τον φόβο που υπάρχει:“Κάναμε μια συνάντηση με τον Άρη όμως υπάρχει ένας φόβος. Όταν κάνεις μια συμφωνία έστω και ο διακανονισμός πρέπει να τηρηθεί. Αλλιώς τι να πας να ζητήσεις από τον παίκτη; Απογοητεύεται… Βέβαια μέσα στο γήπεδο πρέπει να αποδίδει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν το είδα αυτό από τους παίκτες του Άρη.

Είναι επιφυλακτικός και ο Παπαγεωργίου με τον οποίο μίλησα. Όλοι είναι επιφυλακτικοί έτσι όπως λειτουργεί η ομάδα. Ένας σύλλογος μεγάλος θα βρει την λύση πρέπει όμως να έρθει ο κατάλληλος ή οι κατάλληλοι άνθρωποι. Ο Στεφανίδης κάνει μια προσπάθεια όμως χρειάζονται και χρήματα. Παλιότερα ήταν διαφορετικά”.

To Top