Κούης: “Φανταστικός με την ΑΕΚ ο Άρης, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου βοήθησαν πολύ”

Στο περιθώριο της βράβευσής του στα “Μακεδονικά Βραβεία 2019”, ο Ντίνος Κούης μίλησε για την φετινή πορεία του Άρη, αλλά και την “επόμενη μέρα”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Άρης ήταν φανταστικός με την ΑΕΚ, δεν την άφησε να πάρει ανάσα, από το πρώτο λεπτό. Έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα και χάρηκα που είχε αγωνιστική πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, δεν έκανε ο καθένας του κεφαλιού του, άρα η συμβολή του προπονητή είναι σημαντική”.

Για το έμψυχο υλικό: “Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου βοήθησαν πάρα πολύ, είναι όλες πετυχημένες τουλάχιστον μέχρι τώρα και συμβάλλουν στην καλή πορεία της ομάδας. Αυτές σήκωσαν τον Άρη και όλους τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ η απώλεια του Μπρούνο Γκάμα είναι σημαντική”.

Για τον Γκαρσία: “Εάν έμπαινε το γκολ εκείνο, μετά το σλάλομ που έκανε ανάμεσα από τρεις παίκτες, θα ήταν το γκολ της χρονιάς. Είναι πολύ καλός παίκτης και ανέβηκε τώρα με τον Λάρσον”.

Τι θέλει ο Άρης για του χρόνου: “Ξέρουν καλύτερα όσοι είναι μέσα στην ομάδα, αλλά εγώ βλέπω ότι ένας σέντερ φορ – γκολτζής θα δώσει άλλο χρώμα και δύναμη στην επίθεση, εκεί θα χρειαστεί μαι ενίσχυση, όπως το βλέπω εγώ. Θέλει κι αλλού η ομάδα παίκτες, αλλά εξαρτάται και ο στόχος. Νομίζω ο πρόεδρος και ο προπονητής ξέρουν πιο καλά από όλους μας τι χρειάζονται”.

To Top