Κούης: «Χρειάζεται υπομονή και ομόνοια…»

Η παλιά δόξα του Άρη, Ντίνος Κούης, έκανε τις δικές του εκτιμήσεις αναφορικά με το τι θα πρέπει ν΄ αλλάξει στην εικόνα της ομάδας, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ζόραν Λόντσαρ, και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο!

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τη σημερινή εικόνα της ομάδας:

«Η εικόνα της ομάδας σίγουρα δεν είναι καλή. Με στενοχωρεί και εμένα και όλους τους Αρειανούς. Ωστόσο, θα ήθελα, όλοι εμείς που είμαστε μακριά από την ομάδα, να είμαστε σωστοί στην κριτική μας και όχι αυστηροί. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο. Ίσως θα πρέπει ν΄ αναλογιστούμε ότι οι δυνατότητές τους φτάνουν μέχρι εδώ και ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για ν΄ αντεπεξέλθει η ομάδα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται γκολ από στημένες φάσεις:

«Δεν ξέρω πώς δουλεύουν οι παίκτες και δεν θέλω να γίνει αυστηρός. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι ο καινούριος προπονητής θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει και ότι θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, ώστε να δούμε και εμείς καλύτερη εικόνα στο γήπεδο».

Για το αν είδε αλλαγές στην εικόνα της ομάδας απέναντι στον Λεβαδειακό σε σχέση με τα προηγούμενα ματς:

«Δεν μπορώ να πω ότι είδα αλλαγές, καθώς και στα τέσσερα παιχνίδια το μοτίβο είναι το ίδιο. Η ομάδα δεν δημιουργεί ευκαιρίες, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει πετύχει μόνο δύο γκολ σε τέσσερα ματς».

Για το πώς μπορεί να βγει από αυτήν την κατάσταση:

«Χρειάζεται πολλή δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρεθούν μεταξύ τους και να δουλέψουν πολύ περισσότερο, για να φέρουν αποτελέσματα».

Για τις μεταγραφικές επιλογές, που έγιναν την περίοδο του καλοκαιριού:

«Αυτά είναι καθαρά θέματα των προπονητών. Η αλήθεια είναι πως οι ξένοι δεν έχουν βοηθήσει τον Άρη. Ο Ουντότζι έδειξε κάποια στοιχεία, αλλά θα πρέπει να παίξουν όλοι».

Για το πώς βλέπει μέχρι στιγμής την παρουσία του Ηλία Σταυρόπουλου:

«Δείχνει κάποια καλά στοιχεία, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε το ο,τιδήποτε. Και αυτό γιατί κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά στη συνέχεια χάνονται. Για μένα ένας παίκτης είναι καταξιωμένος και μπορεί να κάνει καριέρα, όταν παίζει 2-3 χρόνια βασικός. Επειδή έπαιξε σε 1-2 παιχνίδια καλά, δεν θα πρέπει να τον κρίνουν από τώρα».

Για τον Ζόραν Λόντσαρ, τον οποίο έφερε ο ίδιος στον Άρη ως παίκτη και το αν μπορεί να βοηθήσει:

«Ο Ζόραν είναι κατάλληλος, καθώς ξέρει τη νοοτροπία του Άρη. Δεν ξέρω τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά σαν ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός. Έχει εμπειρία και πιστεύω θα βοηθήσει».

Για το αν ο Άρης θα βγάλει πιο εύκολα τη χρονιά σε σχέση με πέρυσι:

«Με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής θα κινδυνεύσει. Ελπίζω να δούμε έναν Άρη διαφορετικό στη συνέχεια».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του Άρη:

«Είναι λογικό ο κόσμος της ομάδας να είναι τρελαμένος. Ξέρουμε ότι περνάμε μία κρίση σε όλους τους τομείς, αλλά χρειάζεται υπομονή και ομόνοια…».

To Top