Κούκοτς: «Όλοι φοβόντουσαν τον Γκάλη, ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στο Παλέ» (video)

Ο θρυλικός Τόνι Κούκοτς μιλώντας στην Cosmote TV αναφέρθηκε στα ματς απέναντι στον Άρη και τον Νίκο Γκάλη, ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του Παλέ και τους οπαδούς του Άρη.

Ο βετεράνος Κροάτης φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη του στην μπασκετική εκπομπή της Cosmote TV…

«Σε ό,τι αφορά την Γιουγκοπλάστικα και τα ματς κόντρα στον Άρη, κάθε παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και σκληρό. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να παίξουμε εκεί. Η ατμόσφαιρα εκεί ήταν πάντα ηλεκτρισμένη, οι οπαδοί ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ήταν διασκεδαστικό. Όταν μπορείς να παίξεις με αυτούς τους αντιπάλους σε τέτοιου είδους ματς, να έχεις αυτή την ένταση και όλα αυτά τα στοιχεία…

Ο Νικ ήταν πάντα γνωστός ως μεγάλος παίκτης, μεγάλος σκόρερ, όλοι τον φοβόντουσαν… Ήταν μεν σχετικά κοντός, αλλά την ίδια στιγμή είχε απίστευτο άλμα, το σουτ, η ταχύτητα του. Έπρεπε απλά να μην τον αφήσεις να σκοράρει 30 η 40 πόντους γιατί θα ήταν καταστροφικός.

Θα έλεγα ότι είχα την τύχη, ή την ατυχία, εξαιτίας του ύψους μου, επειδή είμαι 2.10, να μου δοθεί η ευκαιρία να τον μαρκάρω αρκετές φορές. Πίστευα ότι με το μέγεθος και την ταχύτητα μου θα μπορούσα τουλάχιστον να τον δυσκολέψω να σκοράρει».

To Top