ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούλουμα στο γήπεδο για τον Άρη

Ούτε λεπτό για χάσιμο δεν υπάρχει στον Άρη καθώς ο Άκης Μάντζιος περιμένει και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τους ποδοσφαιριστές του στο Ρύσιο προκειμένου να συνεχίσουν να δουλεύουν ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, αλλά και με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου. 

Ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι κιτρινόμαυροι εξάλλου θέλουν να συνεχίσουν τις… απαντήσεις στα πλέι οφ και να “χτυπήσουν” όλα τα παιχνίδια, παίρνοντας… καύσιμο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Για τον λόγο αυτό ο Μάντζιος έχει βγάλει με τους συνεργάτες του πρόγραμμα… φορμαρίσματος των ποδοσφαιριστών του καθώς από τις 31 Μαρτίου που ξεκινούν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ακολουθεί ένας μίνι… μαραθώνιος δύσκολων αγώνων που θα κορυφωθεί στις 18 Μάϊου στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Πάρντο να ανεβάζει ρυθμούς και στη χθεσινή προπόνηση ενώ δεν έχει στη διάθεσή του τους Σαμόρα, Ρόουζ και Παναγίδη που έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

To Top