Κούπερ: «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο» (video)

Ο Έκτορ Κούπερ γνωρίζει καλά από «Δαβίδ» που έχουν κερδίσει «Γολιάθ» του ποδοσφαίρου και αυτό ακριβώς επισήμανε ότι μπορεί να ξανασυμβεί, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ράσινγκ Σανταντέρ υποδέχεται τους «μερένγκες» υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού την Κυριακή γνώρισε συντριβή 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και επιπλέον έχει πέντε τραυματίες.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι θεωρεί εφικτή μια νίκη – έκπληξη κόντρα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάντοτε είναι εφικτό να κερδίσεις. Πολύ λίγα πράγματα είναι αδύνατα στη ζωή. Για να το πετύχουμε, όμως, δεν χρειάζεται να παίξουμε απλώς ως ομάδα, αλλά ως πραγματική… ομαδάρα! Θα χρειαστεί να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές, κυρίως όμως να συνέλθουμε ψυχολογικά μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο».

Ο Κούπερ φρόντισε επίσης να αναλάβει την ευθύνη για τα μέχρι στιγμής άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ είμαι αυτός που κουμαντάρει το καράβι. Πάντοτε υπάρχει το περιθώριο για μια μανούβρα».

Όσο για τις σημαντικές απουσίες πέντε παικτών (Κόλσα, Τορεχόν, Μπακιρτσίογλου, Αράνα, Ακόστα), ο πρώην τεχνικός του Άρη απέφυγε να τις αντιμετωπίσει ως μια ύκολη δικαιολογία: «Ασφαλώς τα πράγματα είναι δύσκολα για μας. Έχουμε μείνει χωρίς εναλλακτικές επιλογές. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αν το παιχνίδι δεν εξελιχθεί όπως θέλουμε».

Δείτε το βίντεο του Sportena με ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κούπερ:

{youtube}2pU9hrqpMeM|640|360|1{/youtube}

To Top