Κούρσα για δύο το πρωτάθλημα, νίκη Ατρόμητου (3-2) με ανατροπή!

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να κάνει ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2, γεγονός που πλέον κάνει την υπόθεση πρωτάθλημα… κούρσα για δύο διεκδικητές.

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 82′, ο Ατρόμητος χτύπησε δις στο φινάλε με Χαρίση και Νάτσο και πήρε απίστευτη νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-2).

Πλέον Ολυμπιακός και Άρης μοιάζουν να είναι οι μοναδικοί σοβαροί διεκδικητές του τίτλου στην Ελλάδα.

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν στα… σχοινιά στο 82ο λεπτό όταν ο πρώην Ουάρντα σκόραρε με κεφαλιά και έδειχνε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ (1-2), αλλά τελικά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τιμώρησαν την θλιβερή αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με τους Χαρίση και Νάτσο!

Ο Νάτσος με τρομερό τσιμπητό πλασέ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από υπέροχη κάθετη του Μάτιτς έκρινε το ματς και ευτυχώς που υπάρχει το VAR και το γκολ του μέτρησε, αφού ο βοηθός Μιχάλης Παπαδόπουλος είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ.

Στους 17 βαθμούς και στην 9η θέση ανεβαίνει πλέον ο Ατρόμητος, όντας στο -2 από την εξάδα και σταματώντας το αρνητικό σερί πέντε διαδοχικών αγώνων χωρίς νίκη!

 

To Top