ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούσας: “Ομάδα με ποιότητα ο Άρης, θέλει χρόνο να αποκτήσει χημεία”

Ο πολύπειρος πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούσας, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη αλλά και ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και την εκπομπή «Αθλητικό Express» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έως τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στο αρχικό του σχόλιο για το ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Καλύτερο πρωτάθλημα από άλλες χρονιές, υπάρχει ανταγωνισμός φέτος. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν ακόμη σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύω θα βρουν το δρόμο τους».
Για τον Άρη και τις πολλές αλλαγές προπονητών έως τώρα είπε: «Όταν αλλάζεις προπονητή δεν βρίσκεις σταθερότητα. Και όσο δεν έχουμε υπομονή όλοι όσοι είμαστε απ’ έξω, δε θα βρίσκει η ομάδα σταθερότητα.
Όταν αλλάζεις συνεχώς προπονητές δεν φταίνε πάντα οι προπονητές. Σίγουρα φταίνε και οι παίκτες και οι καλοί παίκτες κάνουν τον προπονητή. Όταν έχεις όμως καλή ομάδα και ο προπονητής είναι καλός. Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες τρομερή ποιότητα, αλλά δεν έχουν βρεθεί ακόμη».
Για το προσεχές παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη είπε: «Και οι δύο θέλουν να κερδίσουν. Ο ΠΑΣ δεν είναι καλός φέτος. Δεν μπορεί να βρει ούτε αυτός σταθερότητα και η αλήθεια είναι ότι αν δεν κερδίσει ούτε τώρα θα κινδυνεύσει πάρα πολύ. Ο Άρης είναι Άρης. Αν παίξει καλά δε θα έχει πρόβλημα. Όμως δεν θα είναι εύκολα γιατί και ο ΠΑΣ έχει κόσμο.
Το ματς πιστεύω θα κριθεί στο γκολ. Ο Άρης έχει ποιότητα, αν βάλει γρήγορα γκολ μετά θα βάλει κι άλλα».
Για τον Άλαν Πάρντιου είπε: «Είναι ένας καλός προπονητής που θέλει χρόνο να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μπορέσει κι αυτός να βοηθήσει τους παίκτες όπως πρέπει».
Για τους Ενκουλού και Ετέμπο που αγωνίζονται σε θέσεις που έχει αγωνιστεί και ο ίδιος σχολίασε: Είναι παίκτες με ποιότητα. Ξέρουν μπάλα υπερβολικά πολύ για τη θέση αυτή, Θα είναι παίκτες βαρόμετρα και για τη συνέχεια».
Τέλος για το εάν θα παίξει ρόλο η διακοπή για τις ομάδες που έχασαν έδαφος έως τώρα τόνισε: «Είναι πρωτόγνωρο αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι ομάδες που είναι καλά στημένες δε θα έχουν πρόβλημα. Όμως οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν σταθερότητα θα βελτιωθούν».

To Top