Κράβαρικ: «Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το πάθος»

Αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη εντός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν δηλώνει ο Αντρέι Κράβαρικ.

Η προετοιμασία, για την αυριανή (9/11, 17.00) αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για το παιχνίδι και το χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο από τους έως σήμερα αγώνες.

«Πλέον οι ομάδες έχουν ‘στρώσει’ και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μία από την άλλη. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλά μέχρι σήμερα αποτελέσματα», τόνισε αρχικά ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός, για να προσθέσει:

«Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας και πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει, για την έκβαση του αποτελέσματος, το ποιος θα δείξει μεγαλύτερο πάθος και θα «διψάει» περισσότερο για τη νίκη».

Επίσης, ο Αντρέι Κράβαρικ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δε λένε ν΄ αφήσουν την ομάδα: «Τολμούμε να πούμε πως είναι η πρώτη εβδομάδα που σχετικά είμαστε καλά. Και λέμε σχετικά γιατί ακόμη και σήμερα κάποιοι παίκτες συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις από τους τραυματισμούς τους».

Όσο για τον κόσμο, που για μια ακόμη φορά δεν πρόκειται ν΄ αφήσει την ομάδα μόνη είπε: «Γνωρίζουμε ότι στις επτά και μισή παίζει ο ποδοσφαιρικός Άρης, εμείς ελπίζουμε να τελειώσουμε γρήγορα και όλοι μαζί να πάμε στο Βικελίδης για να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε την ανάγκη την υποστήριξη τους και τους θέλουμε και αύριο δίπλα μας».

Πηγή: www.arisac.gr

To Top