Κράβαρικ: “Να δώσουμε επιτέλους και την ψυχή μας”

Σύνθημα νίκης έδωσε ο τεχνικός του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ ενόψει του αυριανού (2/11, 19.00) αγώνα στο Αιγίνιο κόντρα στη Νίκη.

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν καταφέρει να γευτούν ακόμη  τη νίκη. Ο Άρης έχει ένα βαθμό το ενεργητικό του αυτόν που κατέκτησε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ η ομάδα του Αιγινίου βρίσκεται ουραγός στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Παναθηναϊκό.

«Το γεγονός ότι η προσεχής αντίπαλος μας είναι στην τελευταία θέση δε σημαίνει τίποτα. Θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να πετύχουμε αυτό που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε και την ψυχή μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη.

Όσο για το αν υπάρχει άγχος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά το άσχημο ξεκίνημα; «Άγχος από την πλευρά μου καθόλου. Ελπίζω να μην υπάρχει και από την πλευρά των παικτών μου. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα μπουν και θα δείξουν αυτό που μπορούν».

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου ολοκληρώνεται σήμερα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν κανονικά οι Αρμενάκης , Γιάτσης, Ντίνας, με τον πρώτο να έχει μπει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων ενώ για τους Γιάτση, Ντίνα η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί από τον Αντρέι Κράβαρικ.

Πηγή: arisac.gr

To Top