ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κράξιμο» Κλοπ στους ποδοσφαιριστές που πάνε στην Κίνα

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ προς τους ποδοσφαιριστές που επιλέγουν να αφήσουν την Ευρώπη για να μετακομίσουν την Κίνα.

Πιο πρόσφατη περίπτωση είναι αυτή του Όσκαρ, ο οποίος εγκατέλειψε την Τσέλσι για την Σανγκάη SIPG, η οποία έδωσε το… διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 61 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει!

Τα χρήματα που δίνουν οι Κινέζοι είναι υπέρογκα και δελεάζουν αρκετούς παίκτες, οι οποίοι προτιμούν να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν καν μια τέτοια επιλογή. Δεν ,μου περνά καθόλου από το μυαλό το ενδεχόμενο να δουλέψω στην Κίνα. Καθένας, βέβαια, σκέφτεται διαφορετικά και αποφασίζει για τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος πως ο Όσκαρ και η οικογένειά του θα ζήσουν εξαιρετικά εκεί. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να εγκαταλείπουν τις φιλοδοξίες τους. Προφανώς κανένας δεν θέλει να παίξει στην Κίνα και ο μοναδικός τρόπος για να τους πείσουν είναι να τους πληρώσουν πάρα πολύ καλά» είπε σχετικά ο Κλοπ.

To Top