Κράξιμο των οπαδών της Ίντερ κάτω από το βίντεο του Αντετοκούνμπο: “Βάλτε καλύτερα αυτόν στην επίθεση”

Η δημοσίευση χαρούμενων VIDEO με τους Έλληνες διεθνείς του μπάσκετ στα social media της Ίντερ μετά την ήττα από την Μπάγερν εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας.

Εξαγριωμένοι ήταν οι φίλοι της Ίντερ μετά την ήττα από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, καθώς ενοχλήθηκαν από τα “χαρούμενα” ποστ που δημοσίευσε η ομάδα τους στα social media και στα οποία συμμετείχαν οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Οι Έλληνες διεθνείς (αδέρφια Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης, Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Καλάθης και Λαρενζάκης) εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο στο Μιλάνο και βρέθηκαν στο Τζουζέπε Μεάτσα για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι.

Η Μπάγερν όμως, με τον Σανέ να είναι πρωταγωνιστής κέρδισε 2-0 τους “νερατζούρι” και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στον όμιλο “φωτιά”.

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς της Ίντερ στα social media δημοσίευσαν ένα VIDEO, όπου πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, γράφοντας: ” “Φαίνεται ότι έχουμε έναν νέο οπαδό”.

Αυτό εξόργισε τον κόσμο της ομάδας, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση με σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Μεταξύ άλλων έγραψαν: “Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν”, “ούτε τα social media δεν δουλεύουν σωστά σε αυτό τον σύλλογο”, “δηλαδή μάς κερδίζει η Μπάγερν κι εσείς ανεβάζετε αυτά τα πράγματα;”, “βάλτε καλύτερα τον Γιάννη στην επίθεση”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inter (@inter)

To Top