Κράτησε… απόσταση από την Τσέλσι η Λέστερ

Λέστερ και Τσέλσι ήρθαν 2-2 σε ένα ανατρεπτικό ματς και οι «αλεπούδες» κράτησαν τους Λονδρέζους σε απόσταση ασφαλείας. Δύο γκολ ο Ρούντιγκερ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Λέστερ και Τσέλσι ήρθαν 2-2 στην 25η αγωνιστική της Premier League, έπειτα από ένα ανατρεπτικό ματς και οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στο +8 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στη Μάντσεστερ Σίτι να βρεθεί στο +5 από την 3η θέση.

Η Τσέλσι είχε δύσκολη αποστολή στο «King Power Stadium» απέναντι στη Λέστερ.  Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Φρανκ Λάμπραντ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 21ο λεπτό ωστόσο, με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσαντουρί στο 45′ μόνος του μέσα στην περιοχή των «μπλε» έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η Τσέλσι με την αρχή του δεύτέρου μέρους άνοιξε το σκορ με τον Ρούντιγκερ να νικάει στον αέρα τους παίκτες της Λέστερ για το 0-1. Μετά το γκολ που δέχθηκε η Λέστερ ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 55′ με τον Μπαρνς ενώ, εννέα λεπτά μετά πήρε προβάδισμα με τον Τσίλγουελ.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την γρήγορη ανατροπή των γηπεδούχων δεν τα παράτησαν και ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Ρούντιγκερ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 71ο λεπτό έδωσε στην ομάδα του Λάμπαρντ τον πολύτιμο βαθμό (2-2) που παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την 5η Γιουνάιτεντ.

To Top