ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κράτησε χωρίς καλάθι τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο 5λεπτο, εκεί “χτίζει” την αυτοπεποίθηση του

Ο Άρης δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό από αυτό που σχεδόν όλοι περίμεναν. Ένα σοβαρό πρόσωπο μέσα στο παρκέ, αλλά με σαφώς λιγότερες δυνατότητες από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν, όμως, πράγματα πάνω στα οποία μπορεί να “χτίσει” για να είναι ακόμα καλύτερος αύριο.

Μπορεί να μιλήσει κανείς για χαλάρωση των παικτών του Παναθηναϊκού όταν το σκορ έγινε 82-65 στο 35’, αλλά αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Πεδουλάκη και των υπόλοιπων πράσινων δεν είχε να κάνει μόνο με την όποια χαλάρωση των παικτών.

Ο Άρης έχει γνωρίσει φέτος μεγάλες σε έκταση ήττες και φαίνεται πως μαθαίνει από αυτές στον τρόπο αντίδρασης. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς έχει κάνει ανατροπές και έχει κερδίσει σπουδαία παιχνίδια και χθες δεν το παράτησε ποτέ το παιχνίδι.

Αυτό που πρωτίστως κρατάει ο Δημήτρης Πρίφτης είναι η αντίδραση των παικτών του από το 35’ ως το τέλος του αγώνα, όταν δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πετύχει καλάθι εντός παιδιάς! Οι πράσινοι σκόραραν 3 πόντους μόνο με βολές (3/4 ο Γουίλιαμς) και δέχθηκαν 14 σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι κίτρινοι παλεύουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν, απλώς όντως πρέπει να έχουν καλύτερες αντιδράσεις σε συγκεκριμένα στοιχεία του αγώνα, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο Πρίφτης αναφερόμενος στο πιο έξυπνο παιχνίδι που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του.

To Top