“Κρίνεται” η μοίρα του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σήμερα θα φανεί το αν θα υπάρξει αναβολή του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με την πολιτεία να συνεχίζει να βρει μια “μέση λύση”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για τις τύχες του μεγάλου ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή, 17 Μαρτίου θα αποφασίσει σε ευρεία σύσκεψή της η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας).

Η ίδια η ΔΕΑΒ ήταν αυτή που ζήτησε αναβολή του αγώνα, προφασιζόμενη ότι την ίδια μέρα υπάρχει και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων, αν και στην πραγματικότητα ο λόγος είναι γνωστός.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω, συνεχίζει να δηλώνει πως δεν θα κατέβει αν δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που απειλεί να “τινάξει” το πρωτάθλημα τον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Αγγελόπουλων κινδυνεύει με νέα αφαίρεση 6 βαθμών εάν ο αγώνας δεν γίνει με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων.

Μια τέτοια εξέλιξη ενδέχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να επαναφέρει το θέμα της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Α1.

To Top