Κρίνεται η συμμετοχή των Νέιμικ – Πάσαλιτς

Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης θα γνωρίζει ο Δημήτρης Πρίφτης αν θα έχει στη διάθεσή του ή όχι στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με το Ψυχικό δύο από τα πέντε μέλη της βασικής πεντάδας του φετινού Άρη!

Ο Ντρου Νέιμικ με οστικό οίδημα στο πίσω μέρος του γονάτου του και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με θλάση ελαφριάς μορφής στον τετρακέφαλο είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο ο Άρης θέλει να κερδίσει για να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να εξεταστούν εκ νέου από το ιατρικό τιμ και θα δοκιμάσουν να προπονηθούν. Είναι πιθανό ακόμα και αν δεν ειναι 100% έτοιμοι, να ακολουθήσουν την αποστολή κι αν κριθεί απαραίτητο να προσφέρουν λίγια λεπτά. Αυτό το σενάριο ευσταθεί εφόσον σήμερα στην προπόνηση οι δύο παίκτες καταφέρουν να βγάλουν το πρόγραμμα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το παιχνίδι με την απουσία του καλύτερου σουτέρ της ομάδας και του καλύτερου ριμπάουντερ γίνεται ακόμα πιο… πονηρό και χρειάζεται “διπλή” προσοχή από όλους εφόσον τελικά δεν αγωνιστούν Πάσαλιτς και Νέιμικ.

To Top