ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Τολιόπουλου

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι στην αποστολή του Άρη, ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Μαυροβουνίου.

Ο 27χρονος γκαρντ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας απέναντι σε Κλουζ και Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Συμμετείχε σ’ ένα μέρος της προπόνησης που έγινε στο “Nick Galis Hall” και κάτι ανάλογο έγινε και χθες, στην προπόνηση που έγινε στην Ποντγκόριτσα.

Η τελική απόφαση της συμμετοχής του θα παρθεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Ιτούρμπε

Ο Άκης Μάντζιος θα βγάλει σήμερα την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Λαμία για το κύπελλο και δίπλα στο όνομα του Ιτούρμπε έχει ήδη σχηματίσει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Παραγουανός τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν έτοιμος με τον Απόλλωνα και ρίχθηκε το βάρος ούτως ώστε να είναι παρών αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έχασε αρκετές ημέρες προπονήσεων, όμως τις δυο τελευταίες έχει βγάλει μέρος από το πρόγραμμα, χωρίς να μπορεί να πει με σιγουριά, εάν μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Άρη.

Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή κι αφού θα διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

To Top