ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίνονται όλα για την Λοριάν και τα πλέι οφ σ’ ένα ματς, σε αναμονή Ροζ και Άρης!

Κρίνονται όλα για την άνοδο της Λοριάν στην τελευταία αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Γαλλίας, σε αναμονή Ροζ και Άρης!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ολοκληρώνεται αυτήν την Παρασκευή 17 Μαΐου το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας με τα παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον έμμεσα υπάρχει και από την μεριά του Άρη, γιατί οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Γαλλικής ομάδας, καθώς και το αν καταφέρει να εξασφαλίσει την 5η θέση που αυτόματα σημαίνει συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του Λίντσεϊ Ροζ.

Η Λοριάν ισοβαθμεί με την Λανς στους 60 βαθμούς στην 5η θέση (έχει πλεονέκτημα η Λανς) και αύριο (21:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αδιάφορη Χάβρη. Η Λανς αντιμετωπίζει την επίσης αδιάφορη Ορλεάν.

Εάν τελικά τερματίσει 5η η Λοριάν, πρώτον η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί, καθυστερώντας τις όποιες εξελίξεις για τον Ροζ και μια ενδεχόμενη άνοδος της στην μεγάλη κατηγορία, είναι πολύ πιθανόν διαφοροποιήσει τα “θέλω” της απέναντι στον Γάλλο αμυντικό, τον οποίο δεν υπολόγιζε φέτος, άρα λογικά ούτε και την ερχόμενη σεζόν…

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα μπουν στην διαδικασία να πληρώσουν 300.000 ευρώ (ρήτρα που υπάρχει) στην Λοριάν, καθώς αναγνωρίζουν πως η μεταγραφή, μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη και την εφορία, θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για έναν κεντρικό αμυντικό, τη στιγμή που ενδεχομένως να έχουν στο μυαλό τους μία εναλλακτική επιλογή.

Ωστόσο, αν ο Λίντσεϊ Ροζ καταφέρει και εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Λοριάν, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος παραμονής του στον Άρη, καθώς ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει ο παίκτης στην απολογιστική συνέντευξη τύπου.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η… ενεργοποίηση του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, προκειμένου να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο για να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”, εκτός κι αν οι απαιτήσεις της Λοριάν πέσουν αρκετά, ώστε να το ξανασκεφτεί ο Άρης…

 

 

To Top