Κρίνονται όλοι για να σωθεί η χρονιά – Τι σκέφτονται διοίκηση και Πρόμπιερζ

Kρίνονται όλοι και όλα στον Άρη. Στόχος ένας και μοναδικός: να σωθεί η χρονιά. Διοίκηση και προπονητής ολοκληρώνουν τις σκέψεις τους και ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά… Στον απόηχο της συνέντευξης που παρέθεσε η διοίκηση την Τετάρτη, ανοίγει για την ΠΑΕ ένας κύκλος ο οποίος θα έχει δυο σημαντικούς παραμέτρους σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Από τη μια πλευρά, οι ιθύνοντες της ομάδας καλούνται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και τα ανοίγματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο ζοφερό περιβάλλον της κρίσης, από την άλλη, ο Άρης, είναι υποχρεωμένος να …σώσει τη χρονιά πάση θυσία γιατί έτσι επιβάλει η ιστορία του, αλλά και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κρίνονται οι πάντες. Από τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα διαφανεί σε πολύ μεγάλο βαθμό εάν μπορεί η ομάδα να φέρει τα πάνω-κάτω. Είναι επίσης καιρός να φανεί το έργο του προπονητή μέσα από αποτελέσματα.

Μεταγραφές-αποδεσμεύσεις-πωλήσεις: Έχουμε ήδη αναφερθεί στις μεταγραφικές σκέψεις του Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός χρειάζεται άμεσα επιθετικό και δημιουργικό μέσο, εισήγηση που αποτελεί προτεραιότητα για την διοίκηση που ήδη επεξεργάζεται. Φυσικά, οι συνθήκες που έχουμε περιγράψει πιο πάνω κάνουν δύσκολη την αναζήτηση, ειδικά σε εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο όπως του Γενάρη.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας αφορά στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομηθούν χρήματα, ενώ παράλληλα θα γίνει λειτουργικότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο σημαντικότερος ωστόσο παράγοντας, είναι το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή, καθώς ήδη υπάρχουν κρούσεις για τουλάχιστον δυο. Η διοίκηση είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση που δέχεται, χωρίς να κρύβει την διάθεσή της για διαπραγμάτευση. Μάλιστα, αυτό αφορά σε όλα τα πρόσωπα μηδενός εξαιρουμένου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!   

To Top