Κρίση στη Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα λόγω της διαιτησίας

Το σερβικό πρωτάθλημα βιώνει κρίση, καθώς δύο ομάδες (οι Ράντνικ και η Ραντνίτσκι Νις) απειλούν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα λόγω της διαιτησίας.

Δύο ομάδες στη Σερβία απειλούν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και να βάλουν βόμβα στα θεμέλιά του. Πρόκειται για της Ράντνικ (16η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τελευταία) και Ραντνίτσκι Νις (14η) που εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της ομοσπονδίας και του αρχιδιαιτητή Ντέγιαν Σάντρατς, λέγοντας ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Για τον συγκεκριμένο αρχιδιαιτητή υπήρχαν διαμαρτυρίες από τη Νόβι Πάζαρ και τον Ερυθρό Αστέρα, όμως την προηγούμενη αγωνιστή ήταν η σειρά της Ράντνικ και της Ραντνίσκι Νις να διαμαρτυρηθούν.

Η Ράντνικ κατηγορεί τον Σάντρατς ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ (15η θέση στο πρωτάθλημα) και τον καλεί να παραιτηθεί. “Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντέγιαν Σάντρατς είναι επίσης εκτελεστικό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ. Είναι η τελευταία έκκληση μας προτού αποχωρήσουμε από την λίγκα. Θα πρέπει να σταματήσει να διακωμωδεί την ομάδα μας”, είναι ένα μικρό απόσπασμα της ανακοίνωσής της.

Η Ραντσίνκι Νις σε πιο… ήπιο τόνο επισημαίνει: “Αν η Ραντσίνσκι ενοχλεί, θα θέλαμε να ενημερωθούμε, ώστε να αποχωρήσουμε από μόνοι μας από το πρωτάθλημα”.

To Top