Κρίσιμα ραντεβού σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

Καθοριστική μέρα είναι η αυριανή για το… μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει καλέσει στο γραφείο του τους προέδρους των 13 ομάδων και ακολούθως υπάρχει διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στο οποίο θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει ή όχι η Α1.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης θα είναι παρών και στα δύο κρίσιμα ραντεβού και θα τοποθετηθεί επακριβώς για όλα τα ζητήματα. Άλλωστε αυτός ήταν που πρότεινε να μην υπογραφεί από καμιά ομάδα η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ώστε να αλλάξουν άρθρα και διατάξεις προς την βελτίωση της λειτουργικότητας του πρωταθλήματος, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες των προτάσεων που κατατέθηκαν την περασμένη βδομάδα στον κ. Βασιλακόπουλο.

Από τη στιγμή που έχει υπογραφεί από σχεδόν όλες τις ομάδες η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ και υπάρχει ραντεβού σήμερα το μεσημέρι μεταξύ Βασίλη Οικονομίδη και (διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ) Λάμπη Ταγματάρχη για το θέμα των τηλεοπτικών, τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρα. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν σημαίνει ότι θα παρθεί απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι ομάδες…

To Top