ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμες (τελικές) συζητήσεις για το ban, σκληρός διαπραγματευτής ο Πορτίγια!

Κρίσιμες (τελικές) συζητήσεις για το ban και την άρση του, σκληρός διαπραγματευτής ο Κριστιάν Πορτίγια!

Η λύση της θηλιάς του ban είναι μονόδρομος. Οι άνθρωποι του Άρη τονίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να το επιλύσουν, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει δεσμευτεί, ότι θα πληρώσει τις παλιές “αμαρτίες”, αν και δεν ήταν χρέη της νέας ΠΑΕ και της δικής του χρήσης.

Ήδη υπάρχει συμφωνία με τους Ουμπίδες, Μαγκνταλένα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν πάρει μάλιστα και τα πρώτα χρήματα για την οριστική παραίτησή τους από τις αξιώσεις που έχουν “φρενάρει” μεταγραφικά τον Άρη. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο και με τον Σιστόν. Και οι τρεις ήταν από την πρώτη στιγμή πιο ανοιχτοί σε μια λογική και δίκαιη (όσο μπορεί να είναι με τον Άρη στα σχοινιά…) λύση, ρίχνοντας τις απαιτήσεις που επιδίκασε η FIFA.

Εκείνος που παραμένει σκληρός διαπραγματευτής είναι ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο Ισπανός που αγωνίστηκε μόλις έξι μήνες στον Άρη, έχει δεδουλευμένα περίπου 80.000 ευρώ, όμως “κάθεται” πάνω στο ποσό από τα υπόλοιπα χρόνια του συμβολαίου του (το οποίο διακόπηκε…) και αξιώνει νούμερα που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό για παίκτη που δεν έπαιξε και φυσικά εκτός κάθε λογικής.

Ο Άρης θα συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Άλλωστε, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του, η κλεψύδρα αδειάζει και η νέα χρονιά θα πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και σωστό σχεδιασμό. Στην Αλκμήνης υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος, την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία του κόσμου της ομάδας.

To Top