Κρίσιμες ώρες, ξεκαθαρίζει το διοικητικό τοπίο

Θεωρητικά και ουσιαστικά το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο και καθορίσει πολλά στο διοικητικό τοπίο. Από τη μια η αγωνιστική αδυναμία της ομάδας και η αποτυχία της να μαζέψει βαθμούς-οξυγόνο σε κρίσιμα παιχνίδια, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη, τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, με τη γενική συνέλευση, την απόφαση για αλλαγή διοίκησης, την εξώδικο ΑΣ και ΚΜΑ που ζητούν την παραίτηση της διοίκησης Σκόρδα.

Διοικητικά ο Άρης είναι ένα καζάνι που βράζει. Η πρόθεση παραίτησης της διοίκησης Σκόρδα, εκφράστηκε εν θερμώ το Σάββατο, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ και αυτή τη στιγμή καθιστά σε τεντωμένο σχοινί την παρουσία της, την επόμενη μέρα.

Νεότερες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, το… ξανασκέφτονται, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό και τελεσίδικο αυτήν τη στιγμή. Από την πλευρά ΚΜΑ και ΑΣ έχει εκδηλωθεί και στην εξώδικο και δημοσίως, η πρόθεση να κινηθούν νομικά (ανάκληση της διοίκησης), με αποτέλεσα να αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο… δικαστικό μέγαρο και στο Ειρηνοδικείο.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Άρης είναι βυθισμένος στην τελευταία θέση, με ανοιχτές πληγές και ορατό όσο ποτέ τον κίνδυνο της καταστροφής.

To Top