Κρίσιμες ώρες: Το… μπαλάκι στους παίκτες, ενημερώνονται και αποφασίζουν!

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στον Άρη. Η συνάντηση των αρχηγών της ομάδας με τη διοίκηση ανέδειξε για μια ακόμη φορά το πρόβλημα, σε ότι αφορά τις ανοιχτές «πληγές» της ομάδας στο οικονομικό κομμάτι.

Οι οφειλές είναι μεγάλες και όπως ομολόγησαν οι παίκτες στη συνάντηση αυτή «πολλοί έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι», η ανάγκη εξεύρεσης λύσης άμεσα είναι ζωτικής σημασίας και επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να επικοινωνήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Στη συζήτηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης από πλευράς διοίκησης Θανάσης Αθανασιάδης, Τάσος Ορφανίδης και Γιάννης Κόντης περιέγραψαν την κατάσταση, εξήγησαν τι συμβαίνει και έδωσαν στους παίκτες ένα σχέδιο αποπληρωμής και την υπόσχεση πως αυτό θα τηρηθεί. 

Η ουσία είναι μια, όπως εκφράστηκε από διοικητικά χείλη, αυτήν την στιγμή: «η διοίκηση θέλει να πληρώσει, αλλά τώρα δεν μπορεί». Οι λόγοι εξηγήθηκαν: δυσβάσταχτη εφορία, μείωση εσόδων, μείωση εισιτηρίων. Υπογραμμίστηκε με έμφαση, όμως η προοπτική του επενδυτικού ενδιαφέροντος. «Είναι υπαρκτό το θέμα, δεν κάνουμε κανένα παιχνίδι, κάντε υπομονή» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Το… μπαλάκι είναι πλέον στους παίκτες.
Μετά το τέλος της συνάντησης αυτής, οι αρχηγοί της ομάδας (Λαζαρίδης, Πρίττας, Φατί, Νέτο) που πήγαν στην Αλκμήνης, ανέλαβαν να ενημερώσουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Μετά την ενημέρωση θα αποφασίσουν τι θα κάνουν, αφού ζυγίσουν τα πράγματα και όλα τα δεδομένα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Οποιαδήποτε απόφαση θα σκιαγραφήσει την αμέσως επόμενη μέρα των κίτρινων, με την αγωνία του κόσμου να χτυπάει κόκκινο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, επαγγελματίες, έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος, νιώθουν ανασφάλεια, θέλουν εγγυήσεις και λύσεις άμεσες, χειροπιαστές.

Η διοίκηση αντιμετωπίζει μεγάλα ανοιχτά οικονομικά μέτωπα. Αυτήν τη στιγμή όλα είναι μπλοκαρισμένα στη χειρότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών.

Η οριστική απόφαση των ποδοσφαιριστών, θα παρθεί αύριο το πρωί. Θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή, σκληραίνοντας την στάση τους ή θα κάνουν υπομονή για ακόμη ένα εύλογο διάστημα στο οποίο θα περιμένουν τις υποσχέσεις της διοίκησης να γίνουν πράξη.

Όλα είναι ανοιχτά, σε μια περίοδο, όπου αγωνιστικά η ομάδα έδειξε ότι βρήκε το δρόμο της. Όχι όμως και την ηρεμία της…
 

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ και τα όσα προηγήθηκαν με την αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση

To Top