Κρίσιμη βδομάδα για φορολογική ενημερότητα και άρθρο 99

Η ατζέντα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι «καυτή» αυτήν την εβδομάδα. Οι κίτρινοι έχουν το μεγάλο στοίχημα της υπαγωγής στο άρθρο 99, με το δικαστήριο της 11ης Ιανουαρίου να αποτελεί κομβικό σταθμό στην προσπάθεια τους.

Παράλληλα, φυσικά, είναι και η απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές. Σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να δοθεί μέσα από το φορολογικό νομοσχέδιο ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι οι οποίοι εξετάζονται προκειμένου να προχωρήσει ταχύτερα το συγκεκριμένο θέμα.

Η υπόθεση του άρθρου 99 αποτελεί την δεδομένη στιγμή την κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων που απασχολούν την κιτρινόμαυρη διοίκηση. Η 11η Γενάρη, ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί η πλήρης υπαγωγή των κίτρινων στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, πλησιάζει και όλοι βρίσκονται επί ποδός για την αρτιότερη υπεράσπιση της ΠΑΕ, στη κρισιμότερη δικαστική υπόθεση των τελευταίων ετών.

Το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης με δηλώσεις του στο PRESSARIS έδωσε το στίγμα αυτής της προσπάθειας.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, μετά από μια πολύ δύσκολη προσπάθεια» όπως μας είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Τις τελευταίες 15 μέρες εργαζόμαστε μέρα νύχτα για ένα θέμα που θα κρίνει το μέλλον του Άρη. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια, ο χρόνος είναι λίγος. Έχουν μοιραστεί οι αρμοδιότητες και ο καθένας μας έχει καταβάλει τα μέγιστα για να βγάλουμε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Περιμένω τις τελικές εισηγήσεις των νομικών μας οι οποίοι εργάζονται σκληρά όλο αυτό το διάστημα» επεσήμανε και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον κόσμο του Άρη: «Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σ’ ένα πολύπλοκο θέμα. Πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Από την επομένη της εκδίκασης θα έχουμε να πούμε πολλά. Έχουμε κάνει σημαντικές προσπάθειες και στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Μας απασχολεί άμεσα η ενίσχυση της ομάδας».

Ο κόσμος φυσικά περιμένει τις πράξεις σε μια τόσο δύσκολη καμπή της κιτρινόμαυρης προσπάθειας για την ίδια την επιβίωση του συλλόγου.

To Top