ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη “διπλή” μάχη σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ!

Έχει αγώνα ο Άρης σήμερα! Εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Έχει αγώνα για το δίκαιό του και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκύψει σε εκβιασμούς ή απειλές στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα θέματα που απασχολούν τον Άρη είναι δύο. Καταρχήν το θέμα με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της συμφωνίας με την ΕΡΤ, η οποία ακόμα δεν έχει υπογραφεί. Και δεν πρόκειται να υπογραφεί από τον Άρη, αν δεν εισπράξει αυτά που δικαιούται και έχει συμφωνήσει. Τελεία και παύλα. Μην εκπλαγεί κανείς αν συμβεί αυτό. Δεν είναι απειλή. Διασφάλιση των συμφερόντων της ομάδας λέγεται. Κι αν θέλουν

Επίσης, θα συζητηθεί και το θέμα του αιτήματος του ΠΑΟΚ για αλλαγή μέρας του παιχνιδιού με τον Άρη από Σάββατο (24/11) σε Κυριακή (25/11). Οι κίτρινοι έχουν αρνηθεί να αλλάξει μέρα ο αγώνας. Και εκεί τελειώνει η κουβέντα, γιατί πολύ απλά αυτό αναφέρει ο κανονισμός πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα δώσει σήμερα μάχη στον ΕΣΑΚΕ για το δίκαιο του Άρη και πρέπει να γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας μέχρι εκεί που δεν πάει, ως το τέλος. Αυτή είναι και η πρόθεσή του από όσα έχουν δείξει οι κινήσεις του και στα δύο ζητήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

To Top