ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρίσιμη εβδομάδα για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Από τα βασικά θέματα στην ατζέντα της διοίκησης του Άρη είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, στο τελικό στάδιό της, αναλύονται επί της ουσίας λεπτομέρειες της σύμβασης ανάμεσα στις δύο πλευρές και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει σύντομα οριστική συμφωνία και θα μπουν οι υπογραφές.

Το συγκεκριμένο ζήτημα, όταν και εφόσον ολοκληρωθεί, πέρα από τα οφέλη που θα φέρει στην ΚΑΕ και γενικότερα στον σύλλογο του Άρη, σε πρώτη φάση θα βοηθήσει τα μέγιστα ως προς την προσπάθεια που γίνεται για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA.

Αυτή είναι η πρώτη και βασική προτεραιότητα της ΚΑΕ για την επόμενη χρονιά και αυτό παλεύει να επιτύχει ο Δημήτρης Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του, ώστε να μπορέσει η ομάδα να δημιουργήσει ένα ρόστερ δίχως περιορισμούς μεταγραφών.

Εξελίξεις στο θέμα του Αλεξανδρείου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέσα στη βδομάδα, ενδεχομένως να θέλει ο Άρης να “εκμεταλλευτεί” και την χρονική συγκυρία με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

To Top