ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον των παικτών του Άρη, μετράνε αντίστροφα για τις οριστικές εξελίξεις…

Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις με το βλέμμα στις εξελίξεις που αναμένονται να δρομολογηθούν από την Ελληνική Ομοσπονδία από την Πέμπτη κι έπειτα.

Παράλληλα, ο χρόνος μετράει αντίστροφα, καθώς απομένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις τους απέναντι στον Άρη, όπως είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το πέρας του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείονται,μάλιστα, επιπλέον “διαρροές” στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ από τις ήδη υπάρχουσες μετά το τέλος του μήνα, εφόσον δεν υπάρξει οριστική έκβαση στην προσπάθεια του Άρη για την τήρηση της νομιμότητας που θα επιφέρει και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η αίσθηση που υφίσταται στις τάξεις της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι ότι στο πρώτο πενθήμερο-δεκαήμερο του Ιουλίου θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ, όπως μετέφερε και το 58χρονος προπονητής πριν από λίγες μέρες. Κρίνεται αναγκαίο, λοιπόν, να προγραμματιστούν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις ανάλογες με αυτές των Βάσκο Φερνάντες και Σιντί Σανιά.

To Top