ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίσιμη μέρα για Γέφτοβιτς, περιμένει τις εξελίξεις ο Άρης…

Ξεκαθαρίζει σήμερα -κατά πάσα πιθανότητα- το μέλλον του Μίλαν Γέφτβοτς στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς θα υπάρξει συνάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με διοίκηση-προπονητή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο εκπρόσωπος του παίκτη Ιβάν Ντούτιτς είχε τονίσει τις προηγούμενες μέρες, πως την Δευτέρα, δηλαδή σήμερα, θα συναντηθεί με την διοίκηση των Σέρβων και τον προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για να αποφασίσουν για το μέλλον του παίκτη.

Δημοσιεύματα στην Σερβία ανέφεραν ότι ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται εκτός των πλάνων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την ώρα πάντως που ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του. Εάν δηλαδή θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γέφτοβιτς ή αν θα του ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Γι αυτό και ο Σέρβος εξτρέμ ήταν παρών στην “πρώτη” του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Ζλάτιμπορ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μετά τον Άρη, που έχει ήδη κάνει συζήτηση με την πλευρά του παίκτη και έχει καταθέσει πρόταση στον Αστέρα, ο ατζέντης του Γέφτοβιτς επιβεβαίωσε στα σερβικά ΜΜΕ πως ενδιαφέρον έχει προκύψει και από την αυστριακή Λασκ Λιντς (ομάδα στην οποία ανήκει ο Μπρούνο, που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο) και από μία ομάδα της Δανίας, δίχως να αποκαλύπτεται ποια είναι.

To Top