ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίσιμη μέρα για Σιώπη-Μαρτίνες, το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης…

Η καταλυτική μέρα για τις μεταγραφές των Μανώλη Σιώπη και Νίκο Μαρτίνες στον Άρη, είναι η σημερινή, καθώς ο Θοδωρής Καρυπίδης θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να επιτύχει την αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών από τα συμβόλαιά τους με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θοδωρής Καρυπίδης αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας εξ΄ολοκλήρου τις δύο υποθέσεις, καθώς ζήτησε και θα έχει σήμερα συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να αποφασιστεί οριστικά το τι μέλει γενέσθαι με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μανώλης Σιώπης και Νίκο Μαρτίνες, είναι μεταγραφικοί στόχοι του Άρη εδώ και αρκετό καιρό και με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της, δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» θέλει να ολοκληρώσει τις δύο κινήσεις, προκειμένου να προσφέρει δύο ακόμα πολύ σημαντικές επιλογές στον Πάκο Ερέρα, σε ότι αφορά τον άξονα.

Όπως διαρρέεται από πλευράς Άρη, υπάρχει αισιοδοξία πως όλα σήμερα θα κυλήσουν ομαλά και οι δύο παίκτες θα φορούν από εδώ και στο εξής τα «κιτρινόμαυρα».

Το μεγάλο «εμπόδιο» είναι οι προθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς ο Άρης βρισκόταν σε μόνιμη «ανοιχτή γραμμή» με τους δύο παίκτες και τους εκπροσώπους τους, έχοντας αποσπάσει τα αρχικά «ναι» για συνεργασία.

To Top