ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη μέρα για την συμμετοχή του Φιτζπάτρικ κόντρα στο Περιστέρι – Επαφές με FIBA, ΕΟΚ και γαλλική ομοσπονδία

Πολλές διαδικασίες πρέπει να «τρέξουν» σχεδόν συγχρόνως σε Ελβετία, Γαλλία και Ελλάδα ώστε να καταφέρει ο Άρης να εκδώσει δελτίο στον Τορλίν Φιτζπάτρικ και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Χθες ενημερώθηκαν όλοι όσοι έπρεπε να ενημερωθούν για την πληρωμή του Κάιλ Γουίβερ και για το ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών. Αν και εφόσον δεν κωλυσιεργήσει η FIBA με την γραφειοκρατία, τότε θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για την έκδοση δελτίου στον Φιτζπάτρικ.

Από εκεί και πέρα, με την ολοκλήρωση της άρσης του ban, η ΕΟΚ που είναι ήδη ενήμερα θα αποστείλει αίτημα στην γαλλική ομοσπονδία για το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη, ο οποίος λογικά θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ.

Τότε θα έχει εκδοθεί και το δελτίο του. Ακούγεται εύκολη, αλλά δεν κάθε άλλο παρά τέτοια είναι η διαδικασία, διότι πολύ απλά ο Άρης πιέζεται χρονικά.

Από χθες είναι γνωστό πως οι πιθανότητες να είναι παρών ο Φιτζπάτρικ στον αγώνα δεν είναι με το μέρος του, όμως γίνονται όλες οι δυνατές προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση.

To Top