Κρίσιμη μέρα για το θέμα προπονητή, όλα ανοιχτά!

Ιδιαίτερα κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για το μέλλον του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον Άρη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΑΕ, θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν (από την Παρασκευή) διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασιστεί σε πρώτη φάση, τι μέλλει γενέσθαι με τον Έλληνα τεχνικό.

Τα δεδομένα από την Παρασκευή δεν έχουν αλλάξει. Ο Αλεξανδρής έχει ζητήσει επέκταση συμβολαίου, ουσιαστικά νέο διετές συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές και να δημιουργηθεί μια φόρμουλα εξασφάλισης των δεδουλευμένων από την φετινή χρονιά. Τα μέλη της ΚΑΕ θα συζητήσουν αυτές τις παραμέτρους και θα κρίνουν αν πρέπει να αποδεχτούν τους “όρους” του Έλληνα τεχνικού. Αν ναι, τότε ο Αλεξανδρής θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο του Άρη. Αν όχι, τότε η ΚΑΕ θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί. Ούτε υπάρχει “χώρος” για προγνωστικά και πιθανότητες. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν κυρίως με τον οικονομικό παράγοντα, αλλά όχι μόνον αυτόν. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία και δεδομένα που θα προσμετρηθούν στην τελική απόφαση.

To Top