ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη μέρα, η ΕΕΑ αποφασίζει για το πιστοποιητικό συμμετοχής του Άρη

Μετά την νέα αναβολή της περασμένης Παρασκευής (05/10), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται σήμερα να αποφασίσει οριστικά για το πιστοποιητικό συμμετοχής του Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία της συνεδρίαση η ΕΕΑ ανέβαλε τις περιπτώσεις των ΚΑΕ Άρης και ΚΑΕ Απόλλων Πατρών, ενώ απέρριψε την αίτηση του Κολοσσού Ρόδου, κάτι που σημαίνει πως οι νησιώτες αναμένεται να τιμωρηθούν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφαίρεση βαθμού ή βαθμών.

Σήμερα λοιπόν η ΕΕΑ θα αποφασίσει για τη χορήγηση (ή μη) πιστοποιητικών συμμετοχής σε Άρη και Απόλλωνα ενώ παράλληλα εκκρεμεί και η σχετική απόφαση για τον Ηρακλή.

Οι τρεις συγκεκριμένες ΚΑΕ δεν έχουν καταφέρει να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής και εφόσον δεν εγκριθεί ούτε σήμερα το αίτημά τους, τότε αναμένεται να επέλθει ποινή αφαίρεσης βαθμού ή βαθμών και για εκείνες, όπως στην περίπτωση του Κολοσσού.

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να βγει η τελική απόφαση της ΕΕΑ, με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για θετική κατάληξη του συγκεκριμένου ζητήματος που την ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό, έως ότου συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία του φακέλου.

To Top