Κρίσιμη μέρα, παίρνει ασφαλιστική, αγωνία για τη φορολογική ενημερότητα

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια… Ειδικά χρονικά. Η κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας δημιουργεί ασφυκτική πίεση. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη… Ακόμη και για την ύπαρξη του Άρη!

Η ΠΑΕ θα πρέπει να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τελευταία προθεσμία είναι η 31η Ιουλίου, προκειμένου να υπάρχει «ζωή στον Άρη». Διαφορετικά  κινδυνεύει να μπει σε απίστευτες περιπέτειες, κινδυνεύει με αφανισμό! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Το επισημάναμε και χθες. Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα έχουν συγκεντρωθεί, δηλαδή περίπου 70.000 ευρώ, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί λύση, μια και ο κόσμος του Άρη έβαλε πλάτη, βοήθησε με τον τρόπο του, έδωσε από το υστέρημά του.

Υπάρχει όμως πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα. Πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, από το οποίο απαιτούνται περίπου 200.000 ευρώ.

Μέχρι τα μεσάνυχτα χθες οι άνθρωποι του Άρη προσπάθησαν να βρουν λύση. Η σημερινή μέρα, ημέρα αγωνίας, μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, μετά από ένα μπαράζ ενεργειών που έγινε και χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα.

Οι κίτρινοι περιμένουν πάντα τα ευχάριστα νέα από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες η διάθεση της κυβέρνησης να δώσει (δια υπογραφής υπουργού) προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ομάδες που έχουν πρόβλημα, μέχρις ότου αλλάξει ο νόμος για τις μηνιαίες δόσεις και την αύξησή τους σε 60. Αυτή, όπως είναι ήδη γνωστό, θα είναι μια σανίδα σωτηρίας.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχειών (συμβόλαια παικτών, διακανονισμοί κτλ) ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης ο φάκελος.

Στη συνέχεια οι κίτρινοι θα καταθέσουν τον φάκελο στις 2 Αυγούστου στην ΕΕΑ, η οποία δίνει προθεσμία (μέχρι τις 9 Αυγούστου) για την κατάθεση συμπληρωματικών στοιχειών. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο των κίτρινων

Σήμερα στην καρδιά του καλοκαιριού ο Άρης δίνει μια σκληρή μάχη επιβίωσης… Το αποτέλεσμα αναμένεται με αγωνία από ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

 

To Top