Κρίσιμη μέρα στο μέτωπο της FIBA!

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα από τους ανθρώπους του Άρη ως προς την προσπάθεια να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA. Εφόσον έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Αντρέα Ματσόν, ο εκπρόσωπός του αναμένεται να ενημερώσει εγγράφως την Παγκόσμια Ομοσπονδία και έτσι θα εκκρεμεί μόνο η οφειλή στον Άαρον Μάιλς.

Οι κίτρινοι κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τον Ματσόν. Εφόσον αυτό ισχύει, ο Ντάριο Σαντρόλι, εκπρόσωπος του Ιταλού τεχνικού οφείλει να ενημερώσει την FIBA πως δεν υπάρχει πλέον αίτημα του πελάτη του για να απαγορεύονται οι μεταγραφές του Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι κίτρινοι θα έχουν σε εκκρεμότητα την υπόθεση Μάιλς, του οποίου η πλευρά δεν έχει αποδεχθεί τον προτεινόμενο διακανονισμό.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ισχυρίζονται ανεπισήμως πως η FIBA έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα βοηθήσουν ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα Μάιλς με την δική της μεσολάβηση, έχοντας όμως δώσει εντολή για άρση του απαγορευτικού.

Μένει να φανεί σήμερα ή τις επόμενες μέρες αν δικαιωθούν οι κίτρινοι για την αισιοδοξία που έχουν ή αν τελικά η FIBA καθυστερήσει κι άλλο την άρση του απαγορευτικού.

 

To Top