Κρίσιμη συνάντηση για την ΚΑΕ μεταξύ Αρβανίτη – ΓΕΝΕΣΙΣ!

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, από τα οποία αναμένεται να ζητήσει άμεσα χρήματα, για να μπει σε μια σωστή λειτουργία η ΚΑΕ σε ότι αφορά το θέμα των διακανονισμών των οφειλών.

Απαιτούνται περισσότερα από 100.000 ευρώ ως… εκκίνηση για την ρύθμιση όλων των οφειλομένων προς τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν σημαντικά ποσά από τα περασμένα χρόνια, αλλά και από το φετινό ρόστερ. Για να μπουν, όμως, οι παίκτες στην διαδικασία διαπραγμάτευσης για διακανονισμό και να μην καταθέσουν προσφυγή εξυπακούεται πως θα πρέπει να λάβουν χρήματα ως προκαταβολή, χρήματα που μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν.

Αυτά θα ζητήσει σήμερα στη συνάντηση με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, που είναι οι μέτοχοι, ο Λευτέρης Αρβανίτης και το ίδιο θα κάνει και με την ΣΑΡΙΣΑ μέσα στην βδομάδα.

Υπάρχει πάντως ένα ερωτηματικό για το πόσο θα στηριχθεί η προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ, από την στιγμή που πριν μερικές ώρες μέτοχοι της ΚΑΕ (Τζεβελέκης, Παπαϊωάννου, Αντωνιάδης) με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν ουσιαστικά πως θα συνδράμουν οικονομικά στην ΠΑΕ…

To Top