ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη συνάντηση σήμερα Γουλιέλμου – Σανικίτζε για το ban

Στη διάρκεια της σημερινής μέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Βίκτορ Σανικίτζε με θέμα συζήτησης την λύση στον διακανονισμό της οφειλής που έχει επιδικαστεί στον παίκτη από την FIBA ύψους 200.000 ευρώ από τη σεζόν 2016-17.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Είναι μια από τις τρεις ανοικτές υποθέσεις που δεν επιτρέπουν στον Άρη να κάνει άρση του απαγορευτικού. Οι άλλες δύο αφορούν στους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ.

Συνολικά οι κίτρινοι οφείλουν 600.000 ευρώ στους τρεις παίκτες, βάσει των ποσών που έχουν επιδικαστεί από τη FIBA και θα προσπαθήσει η διοίκηση Γουλιέλμου να βρει τρόπο και το ποσό να μειώσει και διακανονισμό στον τρόπο καταβολής να κάνει.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Άρη, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση από το να επιτευχθούν συμφωνίες διακανονισμών, διότι πολύ απλά η ομάδα (θα) έχει εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές από την ελληνική αγορά για να “χτίσει” το ρόστερ της.

Είναι ένα πρώτο βήμα προς την άρση του ban η συνάντηση με τον Σανικίτζε, αλλά ακόμα κι αν ο Γεωργιανός (πρώην πια) φόργουορντ, απαντήσει θετικά στην πρόταση διακανονισμού, τότε θα πρέπει να συμβεί το ίδιο και με τους Ντραγκίσεβιτς, Μαρμπλ και παράλληλα να συνεχίσει η ΚΑΕ να τηρεί τους υπόλοιπους διακανονισμούς, στους οποίους δεν είναι απολύτως συνεπής το τελευταίο διάστημα.

To Top