Κρίσιμο ραντεβού για Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία!

Είναι σαφές από την πρώτη συνάντηση που έγινε πριν μερικές μέρες, ότι και όλες οι πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Μανώλης Παπαστεριανός και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ξεκαθάρισαν στη διοίκηση της ΠΑΕ ότι «ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο».

Ο Άρης τους θέλει, αλλά για να προκύψει η ανανέωση συνεργασίας, τα «θέλω» πρέπει να γίνουν πράξεις.  Με απλά λόγια;

Σημείο κλειδί είναι οι παλιές οφειλές. Ο ατζέντης τους Δημήτρης Καρύδας έθεσε ως βάση για να μπουν στο… κυρίως θέμα της συζήτησης την τακτοποίηση των «ανοιχτών λογαριασμών» από την περσινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Παπαστεριανό η οφειλή ανέρχεται στο ποσό των 230.000 ευρώ ενώ για τον Παπαζαχαρία κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ.

Η διοίκηση του Άρη έχει συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο θέλει να τηρήσει ευλαβικά, ώστε να μην παρεκκλίνει του οικονομικού προϋπολογισμού στην λογική να κλείσει κερδοφόρα ή ισοσκελισμένα την χρήση της.

Σήμερα υπάρχει ραντεβού της διοίκησης με τον ατζέντη των παικτών στην οποία αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα διασφαλίσει τις παλιές οφειλές και θα προτείνει ένα συμβόλαιο που θα είναι σίγουρα πιο χαμηλό σε σχέση με τα προηγούμενα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της εποχής και τις δυνατότητες της ομάδας.

Από το ραντεβού αυτό θα κριθούν πολλά σε ότι αφορά το μέλλον των Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία.

 

To Top